wx1

produk

Nyerep tinggi Sally 350mm 6 bantalan kalayan jangjang tambahan wengi panjang nganggo serbet saniter

pedaran pondok:

Aya ukuranana serbet saniter pikeun nyumponan paménta awéwé. 245mm kanggo sadidinten sareng gampang dibabawa. 290mm sareng 340mm mangrupikeun nyerep super nalika awéwé nganggo éta dina wengi

 

7 lapisan panyalindungan

1. perforated lemes non-anyaman laju cairanana

2. 4 fungsi tina chip anion

3. keretas udara

4. Jepang ngimpor sumitomo lambar SAP

5. keretas udara

6. Lembarés napas

7. individu lap


Detil Produk

Tanda Produk

a
12P
b_02

Oualitas Produk Saé

Ngaran produk: Anion Sanitary Pad
Ukuran sayogi: 155/180/245/290/340 / 410mm
Jenis: Ultra ipis / biasa / Maxi (jangjang / teu aya jangjang)
Bahan Utama non-anyaman, pulp fluff, SAP, kertas airlaid, pilem pe breathable, pita reseal
Nyerep: 60ml-250ml atanapi langkung deui, gumantung kana anu dipénta
Pakét batin: 10 pcs / kantong warna
Pakét luar: 24bags / bale atanapi 48bags / karton, gumantung kana anu dipénta

 

5p荣
8p
10p
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naon MOQ anjeun?

Orok MOQ kami mangrupikeun kontainer 1 * 20ft sareng 2 ukuran / sakitar.150000 pcs, 1 * 40HQ wadah / 4 ukuran / 400000 pcs. Punten perhatosan kapasitas muat mangaruhan ku ukuran pent sareng bungkus.

Kumaha perkawis biaya OEM?

Ngeunaan OEM peryogi biaya kapang, biasana $ 150 / warna, contona, upami bungkus anjeun gaduh 5 warna sareng 3 ukuran, biayana janten $ 150 * 5 * 3 = $ 2250. Sababaraha deposit diperyogikeun, upami ngepak ngagaduhan inpormasi perusahaan anjeun.

Upami total qty anjeun nambihan dugi ka 5 * 40hq peti, kami bakal mulang biaya ieu ka anjeun.

Naon waktos pangiriman anjeun?

Upami henteu ngalakukeun OEM, 20 dinten saatos dikonfirmasi sadayana inpormasi mesen sareng nampi setoran. Upami ngalakukeun OEM, peryogi 10 dinten anu sanés.

Naon pangmayaran anjeun?

T / T, Kas.

T / T pikaresep, 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan BL / sateuacan pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami