wx1

produk

murangkalih murangkalih murangkalih murup popok orok lambar luhur dicetak khusus

pedaran pondok:

1. Disposable Sawawa Narik Up Popok 3d Bocor Penjaga Calana Pikeun popok Awéwé

2. émél incontinence déwasa nganggo calana popok

3. Pabrikan pabrik sampel gratis manula bernapas Incontinence disposable sawawa narik popok calana dewasa popok


Detil Produk

Tanda Produk

a
4
b_02

Oualitas Produk Saé

Ngaran Produk

Ukuranna

Diménsi (mm)

Pinggang Cocog (mm)

Beurat Satuan Standar (g)

Nyerep (ml)

harga murah borongan oem kentel ngaraos gratis calana popok dewasa unisex nyerep tinggi kualitas popok déwasa kualitas saé pisan

M

800 * 560

560-1090

55

1000

L

820 * 700

700-1370

60

1000

XL

820 * 840

800-1650

70

1000

OEM (Maksimum ukuran 6 sayogi)

OEM

OEM (maksimal 1800mm)

OEM (Max 100g +)

OEMOEM (Max 2000ml +)

 

b_03
6
主图
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman ékspor.

Naon MOQ popok anjeun?

DIAPER BAYI: Wadah 1 * 40'HQ kalayan campuran 4 ukuran atanapi 1 * 20FT kontainer sareng 2 ukuran Campuran ADULT: 1 * 40'HQ wadah sareng 2 ukuran campuran atanapi 1 * 20FT wadah kalayan 1 ukuran dicampur.

Naon kapasitas produksi anjeun?

DIAPER BAYI, 58 * 40HQ / bulan BATIK PANTS DIAPER, 70 * 40HQ / bulan

DAIPER DEWASA, 50 * 40HQ / bulan DEWASA PANTS DEWASA, 58 * 40HQ / bulan

Naon tanggal kirimanna?

Kira-kira 15-25 poé sanggeus meunang setoran anjeun.

Naon istilah pembayaranna?

TT / Alibaba / Western Union jst.

Naha milih urang?

1) Pabrik sareng gaduh langkung ti 7 taun pangalaman ékspor

2) Pagawé ngamuat terampil sareng tiasa ngamuat langkung seueur dina wadah pikeun kirang biaya pikeun muatan laut sareng biaya bersih.

3) CE / FAD / SGS / BV, ISO9001 & 14001 / lulus inspeksi pabrik NAFDAC.

4) Kapasitas produksi anu saé sareng diversifikasi produk

5) Salesman terampil kalayan langkung ti 6 taun pangalaman popok

6) Parantos diékspor ka langkung ti 100 nagara


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami