wx1

produk

diobral panas harga murah borongan oem kentel ngaraoskeun gratis unisex calana popok déwasa tinggi nyerep popok sawawa kualitas saé dina jumlahna

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

a
DSC_0556
b_02

Oualitas Produk Saé

Ukuran L&W (mm) Inti L & W (mm) Total beurat (g) Laju sap (g)

Pakét

Tanda

M 800 * 650 600/700 * 160 100 ± 5 12 10 pcs / bag 10bag / polybag & CTN Ganda / inti tunggal sayogi
L 900 * 750 700 * 160 110 ± 5 14 10 pcs / bag 10bag / polybag & CTN Ganda / inti tunggal sayogi
XL 990 * 800 700/800 * 160 120 ± 5 16 10 pcs / bag 10bag / polybag & CTN Ganda / inti tunggal sayogi
b_03
DSC_0557
主图
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman ékspor.

Naon MOQ popok anjeun?

DIAPER BAYI: Wadah 1 * 40'HQ kalayan campuran 4 ukuran atanapi 1 * 20FT kontainer sareng 2 ukuran Campuran ADULT: 1 * 40'HQ wadah sareng 2 ukuran campuran atanapi 1 * 20FT wadah kalayan 1 ukuran dicampur.

Naon kapasitas produksi anjeun?

DIAPER BAYI, 58 * 40HQ / bulan BATIK PANTS DIAPER, 70 * 40HQ / bulan

DAIPER DEWASA, 50 * 40HQ / bulan DEWASA PANTS DEWASA, 58 * 40HQ / bulan

Naon tanggal kirimanna?

Kira-kira 15-25 poé sanggeus meunang setoran anjeun.

Naon istilah pembayaranna?

TT / Alibaba / Western Union jst.

Naha milih urang?

1) Pabrik sareng gaduh langkung ti 7 taun pangalaman ékspor

2) Pagawé ngamuat terampil sareng tiasa ngamuat langkung seueur dina wadah pikeun kirang biaya pikeun muatan laut sareng biaya bersih.

3) CE / FAD / SGS / BV, ISO9001 & 14001 / lulus inspeksi pabrik NAFDAC.

4) Kapasitas produksi anu saé sareng diversifikasi produk

5) Salesman terampil kalayan langkung ti 6 taun pangalaman popok

6) Parantos diékspor ka langkung ti 100 nagara


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami