wx1

produk

Pabrik Promosi Virgin Kai Pulp jaringan Wajah Bodas jaringan Wajah lemes jaringan raray 2 ply

pedaran pondok:

Jaringan Wajah mangrupikeun fitur ieu:

1. jaringan jaringan cukup lemes, kuat sareng bodas.

2. Bahan: 100% kertas kai parawan sareng kertas campuran bubur kanggo pilihan anjeun.

3. Urang ogé tiasa ngahasilkeun kotak jaringan raray, bungkus palastik jaringan raray numutkeun desain anjeun.

Éta tiasa didamel numutkeun ukuran lambar anjeun, lambaran per bungkus, lapisan, gsm sareng syarat pengepakan.

4. paking tiasa dicetak numutkeun desain anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

a
Tissue paper 1
b_02

Oualitas Produk Saé

Bahan  100% pulp kai parawan
Warna Bodas ngarobih
Lapisan 2 lapis ngaropea
Kapadetan 13 gsm ngarobih
Ukuran Lambaran 200mm * 190mm ngarobih
Lebar 190mm
Pakét 200 lambar / bungkus, 48 ​​bungkus / karton ((OEM) khusus)
MOQ 1 * 40HQ, 37440 bungkus (OEM) ngarobih
Pangiriman 3 minggu
Sampel Sampel gratis
Disaluyukeun Wilujeng sumping
Palabuhan Pangiriman Pelabuhan Shekou / Yantian, Shenzhen, Cina
Istilah Pamayaran T / T 30% salaku titipan, 70% sateuacan kintun

 

tissue paper 3
tissue paper 4
tissue paper 6
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naon MOQ anjeun?

Orok MOQ kami mangrupikeun kontainer 1 * 20ft sareng 2 ukuran / sakitar.150000 pcs, 1 * 40HQ wadah / 4 ukuran / 400000 pcs. Punten perhatosan kapasitas muat mangaruhan ku ukuran pent sareng bungkus.

Kumaha perkawis biaya OEM?

Ngeunaan OEM peryogi biaya kapang, biasana $ 150 / warna, contona, upami bungkus anjeun gaduh 5 warna sareng 3 ukuran, biayana janten $ 150 * 5 * 3 = $ 2250. Sababaraha deposit diperyogikeun, upami ngepak ngagaduhan inpormasi perusahaan anjeun.

Upami total qty anjeun nambihan dugi ka 5 * 40hq peti, kami bakal mulang biaya ieu ka anjeun.

Naon waktos pangiriman anjeun?

Upami henteu ngalakukeun OEM, 20 dinten saatos dikonfirmasi sadayana inpormasi mesen sareng nampi setoran. Upami ngalakukeun OEM, peryogi 10 dinten anu sanés.

Naon pangmayaran anjeun?

T / T, Kas.

T / T pikaresep, 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan BL / sateuacan pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami