wx1

produk

Pabrikan popok OEM Baby Popok kanggo pasar afrika

pedaran pondok:

1) Permukaan lawon anu henteu dianyam Didamel tina microfiber alami, TEU ramé deui.

2) Lambar luhur lawon hidrilikilik Dobel dua

3) Lambaran tukang lawon Hidopopéja dobel non-anyaman

4) Lapisan tambahan (lambar di antawisna) Serat / fungsi anu tiasa napas salaku panyebaran cair.

5) Struktur ergonomis Bunderkeun sakuriling suku orok sareng hindarkeun kabocoran cai sareng beueus.

6) Polimér ASAP nyerep tinggi salaku bahan nyerep inti, dicampur sareng pulp kembang.

7) Percetakan warna Balik lambaran kanggo percetakan LOGO.

8) Pita pinggang elastis 6 ~ 12 strip ngadukung karét élastisitas.


Detil Produk

Tanda Produk

a
DSC_0442
b_02

Oualitas Produk Saé

Pita

Pita PP / Pita Ajaib

Husus

Pita ketan anu tiasa diatur / Pita pinggang anu elastis

Lembar konci

Lawon non-anyaman Hydrophobia salaku bahan dasar

Ukuranna

 S: 390 × 280mm

M: 460 × 320mm

L: 500 × 320mm

    XL: 540 × 320mm

Beurat orok

S: 3 ~ 5 kg

M: 6 ~ 11 kg

L: 9 ~ 14 kg

 XL: 13 kg ~ di luhur

Ngalenyepan

640 ml

720 ml

800 ml

880 ml

Ngepak

                                       Batin:  S: 48pcs / bungkus, M: 42pcs / bungkus L: 36pcs / bungkus, XL: 24pcs / bungkus
b_03
DSC_0446
DSC_0447
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naon MOQ anjeun?

Orok MOQ kami mangrupikeun kontainer 1 * 20ft sareng 2 ukuran / sakitar.150000 pcs, 1 * 40HQ wadah / 4 ukuran / 400000 pcs. Punten perhatosan kapasitas muat mangaruhan ku ukuran pent sareng bungkus.

Kumaha perkawis biaya OEM?

Ngeunaan OEM peryogi biaya kapang, biasana $ 150 / warna, contona, upami bungkus anjeun gaduh 5 warna sareng 3 ukuran, biayana janten $ 150 * 5 * 3 = $ 2250. Sababaraha deposit diperyogikeun, upami ngepak ngagaduhan inpormasi perusahaan anjeun.

Upami total qty anjeun nambihan dugi ka 5 * 40hq peti, kami bakal mulang biaya ieu ka anjeun.

Naon waktos pangiriman anjeun?

Upami henteu ngalakukeun OEM, 20 dinten saatos dikonfirmasi sadayana inpormasi mesen sareng nampi setoran. Upami ngalakukeun OEM, peryogi 10 dinten anu sanés.

Naon pangmayaran anjeun?

T / T, Kas.

T / T pikaresep, 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan BL / sateuacan pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami