wx1

produk

Disposable sawawa Narik Up popok 3d Bocor hansip Calana Pikeun popok Awéwé

pedaran pondok:

1. Disposable Sawawa Narik Up Popok 3d Bocor Penjaga Calana Pikeun popok Awéwé

2. émél incontinence déwasa nganggo calana popok

3. Pabrikan pabrik sampel gratis manula bernapas Incontinence disposable sawawa narik popok calana dewasa popok


Detil Produk

Tanda Produk

a
Hd1f279fed9a34101b5a1df7a3e61b0eeb
b_02

Oualitas Produk Saé

Ngaran Produk Underpad Pakai Dewasa
Bahan  * Lapisan ka-1: Non Woven atanapi garing bolong Panutup
* Lapisan ka-2: Kertas jaringan
* Lapisan ka-3: Polum Campuran Campuran Polusi Super nyerep (SAP atanapi GEL)
* Lapisan ka-4: Kertas jaringan
* Lapisan ka-5: Pilem PE (Tiasa Nambihan Kertu Rilis di Sudut)
Ukuranna 60 * 60cm, 60 * 90cm, 60 * 150cm, 80 * 160cm atanapi Disesuaikan
Warna Biru, Beureum, Héjo, Bodas
Sarat harga FOB, CIF, CFR
Fitur Dianggo, Super nyerep, Ramah lingkungan, Nyaman
Sertipikat ISO, SGS, INTERTEK, KEBS, NAFDAC, CE, FDA
Palayanan OEM / ODM, Logo Khusus, Paket Khusus.

 

Ukuranna

Spésifikasi
(cm)

Ukuran inti (cm)

Unit

Beurat / SAP
(g)

Bungkusan

Cocog pikeun

M

60 * 60cm

59 * 53cm

50 / 3g

20 pcs / kantong

Ilahar Dianggo

L

60 * 90cm

59 * 83cm

75 / 5g

12 pcs / kantong

Ilahar Dianggo

XL

60 * 150cm

59 * 118cm

120 / 3g

10 pcs / kantong

Ilahar Dianggo

 

DSC_0569
H76511f5a012e428eb8c5bf8ab3180679s
主图
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik kalayan langkung ti 10 taun pangalaman ékspor.

Naon MOQ popok anjeun?

DIAPER BAYI: Wadah 1 * 40'HQ kalayan campuran 4 ukuran atanapi 1 * 20FT kontainer sareng 2 ukuran Campuran ADULT: 1 * 40'HQ wadah sareng 2 ukuran campuran atanapi 1 * 20FT wadah kalayan 1 ukuran dicampur.

Naon kapasitas produksi anjeun?

DIAPER BAYI, 58 * 40HQ / bulan BATIK PANTS DIAPER, 70 * 40HQ / bulan

DAIPER DEWASA, 50 * 40HQ / bulan DEWASA PANTS DEWASA, 58 * 40HQ / bulan

Naon tanggal kirimanna?

Kira-kira 15-25 poé sanggeus meunang setoran anjeun.

Naon istilah pembayaranna?

TT / Alibaba / Western Union jst.

Naha milih urang?

1) Pabrik sareng gaduh langkung ti 7 taun pangalaman ékspor

2) Pagawé ngamuat terampil sareng tiasa ngamuat langkung seueur dina wadah pikeun kirang biaya pikeun muatan laut sareng biaya bersih.

3) CE / FAD / SGS / BV, ISO9001 & 14001 / lulus inspeksi pabrik NAFDAC.

4) Kapasitas produksi anu saé sareng diversifikasi produk

5) Salesman terampil kalayan langkung ti 6 taun pangalaman popok

6) Parantos diékspor ka langkung ti 100 nagara


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami