wx1

produk

Custom Wet Wipes Dispenser Box Plastik Sacara individu dibungkus usap-usap baseuh orok

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

a
IMG_2754
IMG_2775
IMG_2767
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naon MOQ anjeun?

Orok MOQ kami mangrupikeun kontainer 1 * 20ft sareng 2 ukuran / sakitar.150000 pcs, 1 * 40HQ wadah / 4 ukuran / 400000 pcs. Punten perhatosan kapasitas muat mangaruhan ku ukuran pent sareng bungkus.

Kumaha perkawis biaya OEM?

Ngeunaan OEM peryogi biaya kapang, biasana $ 150 / warna, contona, upami bungkus anjeun gaduh 5 warna sareng 3 ukuran, biayana janten $ 150 * 5 * 3 = $ 2250. Sababaraha deposit diperyogikeun, upami ngepak ngagaduhan inpormasi perusahaan anjeun.

Upami total qty anjeun nambihan dugi ka 5 * 40hq peti, kami bakal mulang biaya ieu ka anjeun.

Naon waktos pangiriman anjeun?

Upami henteu ngalakukeun OEM, 20 dinten saatos dikonfirmasi sadayana inpormasi mesen sareng nampi setoran. Upami ngalakukeun OEM, peryogi 10 dinten anu sanés.

Naon pangmayaran anjeun?

T / T, Kas.

T / T pikaresep, 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan BL / sateuacan pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami