wx1

produk

beberesih pangalusna raray orok dianjurkeun ngusap orok pikeun orok

pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

a
微信图片_20200630095234

Oualitas Produk Saé

微信图片_20200630095339
Pakét Tipe Kantong PE kalayan Stiker Reusable Buka
Jumlah / Wadahna 28.000 Bungkus / 20FT; 68,000 Bungkus / 40FT
Jumlah Pesenan Minimum (MOQ) 12,000 Bungkus / Ukuran, Dukung urutan LCL
Detil Bahan Cai, Propiléna Glikol, Edta 4 Na Cocomidopropyl Betaine,

Hidrogenasi Kastor Gratis Alkohol; Minyak, Seungit, Asam sitrat, Benzyl Alkohol

Mangsa Jaminan Kualitas 3 Taun
Jasa séjén OEM & OEM, Spesifikasi Khusus, 

Komunikasi Hiji Pikeun Hiji, Sampel Gratis

Panyimpenan Di Tempat Anu Garing & Di ventilasi
Sertipikat ISO, SGS, INTERTEK, KEBS, NAFDAC, CE, FDA
Kapasitas Produksi 20.000 Potongan / Dinten
微信图片_20200630095242
微信图片_20200630095418
e
f
g
h
i
j
l

FAQ

Naon MOQ anjeun?

Orok MOQ kami mangrupikeun kontainer 1 * 20ft sareng 2 ukuran / sakitar.150000 pcs, 1 * 40HQ wadah / 4 ukuran / 400000 pcs. Punten perhatosan kapasitas muat mangaruhan ku ukuran pent sareng bungkus.

Kumaha perkawis biaya OEM?

Ngeunaan OEM peryogi biaya kapang, biasana $ 150 / warna, contona, upami bungkus anjeun gaduh 5 warna sareng 3 ukuran, biayana janten $ 150 * 5 * 3 = $ 2250. Sababaraha deposit diperyogikeun, upami ngepak ngagaduhan inpormasi perusahaan anjeun.

Upami total qty anjeun nambihan dugi ka 5 * 40hq peti, kami bakal mulang biaya ieu ka anjeun.

Naon waktos pangiriman anjeun?

Upami henteu ngalakukeun OEM, 20 dinten saatos dikonfirmasi sadayana inpormasi mesen sareng nampi setoran. Upami ngalakukeun OEM, peryogi 10 dinten anu sanés.

Naon pangmayaran anjeun?

T / T, Kas.

T / T pikaresep, 30% sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan BL / sateuacan pangiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami