wx1

produk

Tentang Kami

ffaf

Produk Kabersihan Apex Quanzhou CO., Ltd. didedikasikan pikeun nyayogikeun palanggan pikeun kapercayaan, perawatan pribadi sareng nawiskeun sababaraha rupa produk kabersihan, Ngahijikeun desain, produksi sareng penjualan. Produk utama kami nyaéta popok orok, serbet saniter, popok dewasa, usap-usap baseuh sareng produk kabersihan bahan baku.

Tujuan kami pikeun ngajalin hubungan bisnis win win sareng konsumén, ku nyayogikeun kualitas pangsaéna sareng harga kalapa, kami ngabagéakeun pesenan OEM, sareng ogé milari agén pikeun dunya pikeun ngadistribusikaeun merek kami di pasar global, sareng tangtosna kami pasti bakal nyayogikeun pamasaran ngadukung.

Kanggo kamajuan waktos anu lami sareng hubungan bisnis, urang salawasna nganggap kualitas pangendali salaku salah sahiji strategi prinsip kami.

Tim kami

52
42
64
25
1
32

Pabrik

8
63
71
31
90cca26fa940b7e15f092a8270ab094
23
factory (1)
factory (2)
factory (3)

Sertipikat

INTERTEK
11
4
SGS
2-1
2-2